964-diensten-onze_winkel_header.webp

Alles voor jou in onze winkel

Je eigen huis inrichten is voor vrijwel iedereen bijzonder lastig. Daarom staan service en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel bij Colors@Home Leo van der Veen. Dit merk je aan onze goed opgeleide medewerkers die graag meedenken bij het kiezen van de nieuwe producten. En dat doen ze niet alleen in de winkel, want ze komen ook graag bij je thuis voor een advies op maat.  

Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons in de winkel. De koffie staat voor je klaar.

 

Maatwerk raamdecoratie

Alles onder één dak 

Behoefte aan inspiratie voor jouw interieur? Bij Colors@Home Leo van der Veen in Heerenveen ben je aan het juiste adres!
 
We bieden een ruim assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, zonwering en raamdecoratie. Vind je het moeilijk om te kiezen wat het beste in jouw interieur zou werken? Wij hebben de kennis in huis om je van uitgebreid en deskundig advies te voorzien.
Maatwerk gordijnen

Behang  

In onze showroom aan de Schans 3 in Heerenveen vind je alles op het gebied van woninginrichting. Je ziet hier de allermooiste laatste trends langskomen. Zo bieden de unieke behangcollectie hele verrassende mogelijkheden aan.

Dus ben je op zoek zijn naar een specifiek behang dan kan het niet anders dat je die zult vinden in de talloze behangboeken in de winkel.  
Maatwerk gordijnen

Vloeren collectie 

Op zoek naar de meest trendy vloeren? Bij Colors@Home Leo van der Veen ben je aan het juiste adres! We bieden een ruim assortiment aan zowel harde als zachte vloeren.
 
Vind je het moeilijk om te kiezen wat het beste in jouw interieur zou werken? We hebben de kennis in huis om je van uitgebreid en deskundig advies te voorzien en bieden graag wat extra inspiratie. We kijken samen naar een oplossing die woonwensen, functionaliteit en optimaal comfort aan elkaar verbindt.  
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Leo van der VeenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van te..
  • Monteren & leggen.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

Showroom in Heerenveen

Colors@Home Leo van der Veen heeft een sfeervolle showroom in Heerenveen, een inspiratiebron voor jouw wooninterieur. Geef je interieur een frisse look met een duurzame vloer, chique gordijnen of een strakke fotobehang. Maar ook voor kwalitatieve raamhorren en horizontale jaloezieën ben je aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van onze specialisten, geven we iedere woning de gewenste sfeer. Wij bieden deskundig interieuradvies tot aan huis en ondersteunen je continu bij het selecteren van de juiste modellen, kleuren en materialen. Benieuwd geworden? Neem een bezoekje aan onze showroom en laat je inspireren.

Bezoek onze winkel