988-kurk_header.webp

Een kurk vloer voor een energiezuinig en duurzaam gevoel

Ben je op zoek naar een kurkvloer? Dan ben je bij Colors@Home Leo van der Veen aan het juiste adres voor een betaalbare kurkvloer van hoge kwaliteit. Het ongeëvenaarde comfort van kurk dat elke ruimte naar een hoger niveau tilt en het hele jaar door een warme sfeer biedt. Voel het loopcomfort en de uitzonderlijke thermische isolatie, zelfs als je blootsvoets loopt. Je kunt kiezen uit o.a. unieke steenmotieven of voor de klassieke schoonheid van hout in combinatie met een meerlagige kurkstructuur of voor de natuurlijke kurkmotieven met unieke ontwerpen voor thuis of op kantoor.
 
Kurk is een natuurlijke thermische en akoestische isolator, elastisch, samendrukbaar, bestand tegen hoge temperaturen en ondoordringbaar voor vloeistoffen en gassen. De natuurlijke thermische isolatie-eigenschappen van kurk maken de vloer zeer energiezuinig, zorgen voor een aangenaam gevoel, zelfs op blote voeten, alsook voor een optimale temperatuur het hele jaar door, wat bijdraagt tot een algeheel comfort. Bij het testen van de voettemperatuur in contact met vier verschillende materialen, vallen kurkvloeren op als de beste oplossing om warmte vast te houden. Beter dan houten vloeren en veel beter dan vinyl- of keramische vloeren als het gaat om energieverspreiding.
Karpet detail
Karpet
Alle vloeren
  • Praktisch gemak met een vinylvloerVinyl is slijtvast, duurzaam en hygiënisch.
  • Forbo Krommenie
    Linoleum, vinyl, tapijttegels en naaldvilt bij Leo van der Veen.
  • Tapijt en parket bij Leo van der Veen in Heerenveen
  • Kurkvloeren in Heerenveen bij Leo van der Veen woninginrichting.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleumMarmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Een kurk vloer voor een energiezuinig en duurzaam gevoelBen je op zoek naar een kurkvloer? Dan ben je bij Colors@Home Leo van der Veen aan het juiste adres v..
triangle