637-horren_header.webp

Horren Op Maat Voor Ramen Én Deuren

Unilux Horren

De irritatie voor de zomermaanden: vervelende insecten die ervoor zorgen dat je ’s avonds niet in slaap kunt komen. De oplossing om je welverdiende nachtrust te behouden; het plaatsen van horren. Of je nu een normale deur of raam hebt, of een lastiger draaikiepraam, bij Colors@Home Leo van der Veen ben je aan het juiste adres. Om te zorgen dat alles precies past, komen we alles bij je thuis opmeten. Eerst weten wat zoiets gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 

Bestel jouw horren op maat bij Colors@Home Leo van der Veen!

De koele wind waait heerlijk door de ramen. Je ademt de frisse lucht met genoegen in, maar voelt opeens een zwerm muggen naar binnen vliegen. Helaas moeten de ramen worden dichtgedaan en kan je niet meer genieten van de buitenlucht. Het is dus tijd om horren te plaatsen! Met een hor, voor raam of deur, heb je geen last van vervelende insecten en kun je dag en nacht zorgeloos de frisse wind naar binnen laten waaien. Colors@Home maakt horren op maat, zodat de afmeting van jouw horren perfect past bij je raam of deur. Bestel horren van goede kwaliteit bij interieurspecialist Colors@Home Leo van der Veen en laat jouw ramen voortaan gerust openstaan. Let the sunshine in en houd vervelende beestjes buiten!

Prachtige horren op maat voor ramen én deuren

Een hor kopen met het juiste formaat en van kwalitatief materiaal, tegen een scherpe prijs, is dankzij Colors@Home een makkie. Bij ons worden op vakkundige wijze horren vervaardigd met onder andere Poll-tex®, medisch gecertificeerd gaas, dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een pollenallergie. Colors@Home in Heerenveen biedt diverse uitvoeringen, waaruit je voor jouw eigen raam of deur ongetwijfeld kunt kiezen voor een geschikte hor. Voor raam- en deurhorren heb je keuze uit:

  • Rolhor, uitstekend voor ramen die regelmatig open en dicht worden gemaakt;
  • Inzethor, perfect voor draai- en kiepramen;
  • Vaste hor, eenvoudig te bevestigen aan ondiepe raamkozijnen;
  • Plissé hordeuren, moderne hordeur die in elke positie open kan staan.
Je hebt ook keuze uit conventionele hordeuren, zoals de rol- en scharnierende hordeur die praktisch zijn en tegelijkertijd iets bijzonders toevoegen aan je deuren. Een eigentijdser alternatief voor grote deuren is de schuivende hordeur, die eenvoudig in gebruik is. Welke uitvoering je ook kiest, met horren van Colors@Home zijn de kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Nieuwe horren bij ons gekocht, maar moeite met het installeren? Geen probleem! Laat al jouw aangeschafte producten door onze vakmannen monteren voor een voortreffelijk resultaat. Insectenplagen behoren tot het verleden; laat zo gauw mogelijk horren op maat maken tegen de beste prijs bij Colors@Home in Heerenveen!

 

Onze merken

Unilux

Onze merken

Unilux

triangle