553-Projecten-header.webp

Art-Comfort, Het Meer Heerenveen 


Het grote voordeel van een kurkvloer is de isolatie, maar ook het geluid wordt gereduceerd. Deze vloer heeft de kleur Prime Rustic Oak. Een donkere naturel kleur met een vierzijdige V-groef. 

Voor meer informatie over deze vloer, of voor andere kleuren verwijzen we u graag door naar de site van Wicanders. 

Art-Comfort, Het Meer Heerenveen 
Quick-Step PVC vloer, Groningen

Quick-Step PVC vloer, Groningen


Een extra zware kwaliteit pvc, met als kleur klassieke eik grijsbruin. Quick-Step heeft een nieuwe serie pvc vloeren met nieuwe kleuren en strakke dessins.

Deze vloer heeft een matte laklaag waardoor hij een moderne uitstraling heeft. De pvc stroken kunnen over de bestaande vloer gelegd worden, ze hebben namelijk een dikte van 2,5 mm. Ook zijn ze geschikt voor vloerverwarming.

Voor meer informatie en andere kleuren kunt u terecht op de website van Quick-Step

Tjongerschans in Heerenveen


De vloer is eerst geëgaliseerd met een egaline van Eurocol. Daarna licht opgeschuurd, en beplakt met vinyl stroken van Forbo Krommenie.
Deze vinyl stroken hebben een extra dikke toplaag van 0,70 mm, die de levensduur verlengd.
 

Tjongerschans in Heerenveen
Onze lopende projecten

Onze lopende projecten


Wij zijn trots op de schitterende projecten die we al hebben mogen opleveren voor onze (tevreden) klanten. Daarom kun je op deze pagina regelmatig nieuwe lopende projecten terugvinden die je inspiratie kunnen bieden voor je eigen interieur. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Behoefte aan meer metamorfoses? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!